Ferid Hudhri dhe rizbulimi i Shqipërisë nga autorët e huaj →

Një punë e tërë, e nisur prej vitesh të shkuara, dhe që pritet të finalizohet me atë që kanë prodhuar artistët e huaj për imazhin e Shqipërisë. 670 zëra, të përfshira në një enciklopedi, presin ‘të flasin’ për atë që kanë parë sytë e të huajve për peizazhin dhe kostumet e Shqiptarëve… përmes përkujdesjes dhe një pune të madhe të studiuesit Ferid Hudhri.

 

Nga Ben Andoni